Χαιρετισμός Διευθύντριας

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Σχολής μας στην οποία παρουσιάζονται η φιλοσοφία και η δράση της Σχολής τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όσο και σε τομείς που καλλιεργούν στους μαθητές μας στάσεις και δεξιότητες πέραν από συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα.

Στη Σχολή μας επιτελείται μια ομαδική προσπάθεια, με πολλή αγάπη για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Η λειτουργία της Σχολής μας στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: στον Διοικητικό, στον Ακαδημαϊκό και στον Πυλώνα Συναισθηματικής Στήριξης και Ανάπτυξης.

Απώτερος στόχος αυτής της προσπάθειας εδώ στο Φόρουμ είναι:

  • Ακαδημαϊκά: να έχουμε μαθητές που φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Που δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστούν με οτιδήποτε λιγότερο από αυτό που μπορούν.
  • Συναισθηματικά: να έχουμε ισορροπημένες προσωπικότητες. Προσωπικότητες με αντιστάσεις, που να μπορούν διαχειριστούν τα συναισθήματά τους σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
  • Σε θέματα Συμπεριφοράς:  να είναι σωστοί άνθρωποι με  κοινωνικές δεξιότητες, με ενσυναίσθηση και σεβασμό προς τον συνάνθρωπό τους.

Πάνω από όλα όμως θέλουμε ευτυχισμένα παιδιά! Και για να το πετύχουμε, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας.

Πιστεύουμε επίσης στο μότο, το οποίo τα τελευταία χρόνια προωθούμε ως φιλοσοφία στους μαθητές μας, το ότι δηλαδή  «Είσαι μοναδικός! Αν αυτό δεν αξιοποιηθεί τότε κάτι υπέροχο έχει χαθεί».

Με αυτά τα δεδομένα, η Σχολή μας, πρωτοστατεί στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Κύπρου εφαρμόζοντας πρωτοπόρες εκπαιδευτικές μεθόδους και καινοτόμα προγράμματα τα οποία στοχεύουν στο να βοηθήσουμε το κάθε παιδί ξεχωριστά να φτάσει στο μέγιστο των ατομικών του δυνατοτήτων. Προσπάθεια μας είναι να τους εμπνεύσουμε και να τους μεταδώσουμε τη φιλοσοφία ότι  κάθε μέρα στοχεύουμε σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Εύχομαι να μπορέσετε να διαπιστώσετε αυτή την πολυεπίπεδη προσπάθεια συνεχούς προόδου και αναβάθμισης της Σχολής από την περιδιάβαση στην ιστοσελίδα μας.

Καλή πλοήγηση λοιπόν!

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search