Σύνδεσμος Γονέων

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ, χαιρετίζω την ιστοσελίδα του συνδέσμου μας, μέσα από την οποία θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και το έργο του Συνδέσμου Γονέων.  Ως πρόεδρος των οργανωμένων γονέων του σχολείου μας, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η προσπάθεια και ο στόχος μας, είναι η συμπαράσταση στο έργο των εκπαιδευτικών, η βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος, αλλά κυρίως η ευημερία των μαθητών.

Σκοπός του  Συνδέσμου Γονέων της Σχολής μας, είναι να προσφέρει στα παιδιά μας ,όσο το δυνατό περισσότερα, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις, με απώτερο σκοπό την ευημερία και τη συμμετοχή τους στα κοινά, από τη σχολική ηλικία. Ο Σύνδεσμος Γονέων αναλαμβάνει, την οργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, όπως διαλέξεις, συναντήσεις, μουσικές βραδιές, εράνων και ημερίδων. Επίσης, ο Σύνδεσμος στοχεύει στην όσο καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των γονέων, των μαθητών και της Διεύθυνσης της Σχολής, με κοινό στόχο την βελτίωση της υγείας, ασφάλειας και ψυχαγωγίας των παιδιών μας.

Η επικοινωνία μεταξύ όλων των μελών είναι απαραίτητη, ώστε να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων. Τα νέα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Εύχομαι σε όλους μια καλή σχολική χρονιά, γεμάτη με έργα και δράσεις, μέσω των οποίων θα επωφελούνται, θα προβάλλονται και κυρίως θα είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας.

Εκ μέρους του Συνδέσμου,

Κωνσταντίνος X” Πολυκάρπου

Πρόεδρος

Για επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Γονέων παρακαλώ αποταθείτε στο email: syndesmosforum@gmail.com

Για να διαβάσετε το Καταστατικό του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων, κάντε κλικ εδώ.

Σχετικές πληροφορίες για τις καλύψεις της ασφάλειας ατυχήματος, καθώς επίσης, και το έντυπό αποζημίωσης επισυνάπτονται πιο κάτω.

Καλύψεις Ασφάλειας ατυχημάτων: Έντυπο

Έντυπο απαίτησης ατυχημάτων: Έντυπο

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22887600 και 94008383

Πιο κάτω παρουσιάζονται τα μέλη του συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Χατζηπολυκάρπου
Αντιπρόεδρος: Κίτσα Ζωδιάτη
Γραμματέας: Αθηνά Κυριάκου
Β. Γραμματέας: Ελένη Σκαπούλη
Ταμίας: Χρίστος Σταύρου
Β. Ταμίας: Ανδρέας Τζιαμπος
Μέλος: Ελένη Κατσελλή
Μέλος: Χρίστος Τσολάκης
Μέλος: Άντρος Χ”Αντωνίου
Μέλος: Μαρίνα Παυλίδου Παναγίδου
Μέλος: Ελενα Ιωάννου Κωσταρή

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search