Σύνδεσμος Γονέων

Χαιρετισμός από τον Σύνδεσμο Γονέων:

Εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων της Σχολής ΦΟΡΟΥΜ σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Σχολής μας μέσα από την οποία θα ενημερώνεστε μεταξύ άλλων και για τις δράσεις και το έργο του Συνδέσμου Γονέων.

Ο Σύνδεσμος Γονέων της Σχολής μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που διαχρονικά έχει επιτύχει την αγαστή συνεργασία και την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των γονιών, των μαθητών και της Διεύθυνσης της Σχολής με κοινό στόχο το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Ανάμεσα στις δράσεις του Συνδέσμου Γονέων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η οργάνωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, όπως διαλέξεις, συναντήσεις, μουσικές βραδιές, έρανοι και ημερίδες. Κύριο μέλημα, μέσα από τις δράσεις μας, είναι η παραγωγή κοινωνικού έργου και η ενίσχυση των πολιτιστικών, κοινωνικών και ηθικών δραστηριοτήτων του σχολείου. Θεωρούμε ότι είμαστε συμπαραστάτες στο έργο των εκπαιδευτικών και της Διεύθυνσης και καλωσορίζουμε τους νέους γονείς στην ομάδα του Συνδέσμου Γονέων της Σχολής μας.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή σχολική χρονιά γεμάτη με έργα και δράσεις, μέσω των οποίων θα επωφελούνται, θα προβάλλονται και κυρίως θα είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας.

Για επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Γονέων παρακαλώ αποταθείτε στο email: syndesmosforum@gmail.com

Πιο κάτω παρουσιάζονται τα μέλη του συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Χατζηπολυκάρπου
Αντιπρόεδρος: Κίτσα Ζωδιάτη
Γραμματέας: Θέκλα Πέτρου
Β. Γραμματέας: Αλίκη Αργυρίδου
Ταμίας: Χρίστος Σταύρου
Β. Ταμίας: Γιάννος Χατζηπροκόπης
Μέλος: Ελένη Κατσελλή
Μέλος: Χρίστος Τσολάκης
Μέλος: Άντρος Χ”Αντωνίου
Μέλος: Μαρίνα Παυλίδου Παναγίδου
Μέλος: Αθηνά Κυριάκου

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search