ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Πανευρωπαϊκές Διακρίσεις των μαθητών της Σχολής ΦΟΡΟΥΜ

Μεγάλη χαρά έφερε στη Σχολή μας η διάκριση μαθητών μας στο διαδικτυακό διαγωνισμό Math Game Day Europe αφού κατάφεραν να κερδίσουν τη 2η θέση ανάμεσα σε 109 ευρωπαϊκές ομάδες στο αγωνιστικό επίπεδο της Α’ Λυκείου και την 7η θέση ανάμεσα σε 202 ομάδες μαθητών σχολείων της Ευρώπης στο επίπεδο της Β’ Γυμνασίου. Στην Παγκόμσια κατάταξη το ΦΟΡΟΥΜ κατέκτησε την 5η θέση!

Τα Μαθηματικά μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός ευχάριστου διαδικτυακού παιχνιδιού ανάμεσα σε μαθητές σχολείων όλης της Ευρώπης. Αυτός είναι και ο σκοπός του διαδικτυακού διαγωνισμού Math Game Day Europe, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5/12/2019, στον οποίο έλαβαν μέρος και μαθητές της Σχολής μας.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν δωρεάν και διεξήχθη εντός της Σχολής με τη βοήθεια της διαδικτυακής σύνδεσης με άλλα σχολεία. Η κάθε ομάδα μαθητών συμμετείχε σε 3 μαθηματικά παιχνίδια και συναγωνιζόταν με άλλες ομάδες του ίδιου επιπέδου. Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και δήλωσαν ότι ήταν ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος να εξασκήσουν τις μαθηματικές ικανότητές τους.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους καθηγητές τους για τις διακρίσεις τους!

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search