61Α ΜΑΤΣΕΙΑ – ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

61α Μάτσεια – Αγώνες Στίβου

Ακόμα 3 μετάλλια για τους αθλητές της Σχολής Φόρουμ!

Στα «61α Μάτσεια», τα οποία διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Πράξανδρος Κερύνειας, σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ στη μνήμη του ήρωα της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση, τρεις αθλητές μας διακρίθηκαν στους αγώνες, ξεπερνώντας τα ατομικά τους ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μαχαλλεκίδης,  προσγειώθηκε στην 3η προσπάθειά του στο μήκος στα 7,42μ., κατακτώντας χρυσό μετάλλιο. Η επίδοσή του, του εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών. «Είναι σημαντικό για μένα που εξασφάλισα νωρίς το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20, που ήταν ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Αυτό μού δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθώ τώρα στις λεπτομέρειες, που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο στους επόμενους αγώνες μου», δήλωσε ο Ανδρέας, σε συνέντευξή του.

Πολλά συγχαρητήρια στη Μαρίλια Κούλα, η οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, επιλέχθηκε μέσα στις 4 αθλήτριες για να εκπροσωπήσουν το ΓΣΠ στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ. Γυναικών, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο!

Εξαιρετική και η επίδοση της Αντριάνας Παντελή, η οποία, έσπασε το ατομικό της ρεκόρ με άλμα 3,30 και κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο.

Ανδρέας Μαχαλλεκίδης

Μαρίλια Κούλα

Αντριάνας Παντελή

Η αφίσα και το ημερολόγιο που δημιούργησαν οι μαθήτριές μας για το Global Money Week

Best Exhibition Stand Award 2023

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search