Σ’ ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με μια άκρως συγκινητική τελετή, ολοκληρώθηκε η φετινή σχολική χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη γνώση, επιτυχίες, εμπειρίες έστω και με τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η τελετή λήξης μαθημάτων και αποφοίτησης του Λυκείου της Σχολής μας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Ιουνίου 2021, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων. Αρχή της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό της Διευθύντρια της Σχολής, κ. Αντιγόνης Τζιαπούρα. Στη λογοδοσία της η κ. Τζιαπούρα προέβη σε μια μικρή ανασκόπηση των σημαντικότερων στιγμών της παρελθούσας σχολικής χρονιάς, εστιάζοντας στο γεγονός ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των συνεπειών της πανδημίας, οι επιτυχίες των μαθητών της Σχολής, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία τόσο σε επίπεδο παγκύπριων διαγωνισμών, όσο και στις Παγκύπριες εξετάσεις. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της Σχολής, τη διευθυντική ομάδα και το διδακτικό προσωπικό της Σχολής.

Ακολούθησε η προσφώνηση των τελειόφοιτων μαθητών από τη Β. Διευθύντρια Α’ κ. Ελεονώρα Μεταξά και η αντιφώνηση από τον πρωτεύσαντα μαθητή Ανδρέα Σιάμισιη, ο οποίος εξασφάλισε την υψηλότερη βαθμολογία της Σχολής (19,88), τον υψηλότερο Μέσο Όρο βαθμολογίας στις Παγκύπριες Εξετάσεις (19,19) και την 8η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους 7300 μαθητές που παρακάθισαν φέτος στις Παγκύπριες Εξετάσεις.

Η τελετή συνεχίστηκε με την απονομή των αριστείων, την επίδοση των διακρίσεων και χρηματικών βραβείων, ενώ ακολούθησε το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης με τίτλο «Σε σένα ακουμπά το μέλλον».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράθεση δεξίωσης στο προαύλιο της Σχολής προς τιμήν των αποφοίτων και των εκλεκτών προσκεκλημένων μας.

Τραγούδι 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου

Προβολή του βίντεο από την εκπομπή "Ηρθε και Έδεσε"

Πασχαλινό Βίντεο

Αφιέρωμα στις επετείους για τις 25 Μαρτίου και 1η Απριλίου

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search