ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ

Με εξαιρετικές επιδόσεις ολοκληρώθηκαν οι 67οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Στίβου Λυκείων την περασμένη Τρίτη 29 Μαρτίου.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας Ανδρέα Μαχαλεκκίδη που ξεχώρισε στο μήκος με το άλμα του να φτάνει τα 6 μέτρα και 87 εκατοστά, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, στην Ελεάνα Μαρία Ολύμπιος που πήρε χρυσό στα 400 μέτρα με χρόνο 1.01.01 και στην Παντελή Αντριάνα που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντό. Η Σχολή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί με τις νίκες τους, ο Ανδρέας και η Ελεάνα Μαρία εξασφάλισαν θέση στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου!

Άξιοι συγχαρητηρίων φυσικά είναι όλοι οι μαθητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο τις πανανθρώπινες αξίες του αθλητισμού και του ολυμπισμού.

Κατά την κήρυξη των αγώνων ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου αφού εξήρε τις αξίες του Αθλητισμού και Ολυμπισμού και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από την διαμόρφωση της προσωπικότητας και την κοινωνικοποίηση των νέων στη βάση αυτών των αρχών, ειδικά στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, ανακοίνωσε την ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων κλασσικού αθλητισμού.

Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Στίβου Λυκείων

Παρελάσεις 25ης Μαρτίου

Αφιέρωμα στις επετείους για τις 25 Μαρτίου και 1η Απριλίου

Πασχαλινό Βίντεο

Τραγούδι 1ης Οκτωβρίου

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search