ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ DELF

Απονομή διπλωμάτων DELF

Η Πρέσβειρα της Γαλλίας, κα Salina Grenet Catalano, μας τίμησε φέτος με την παρουσία της και απένειμε τα διπλώματα DELF στους μαθητές μας. Την συνόδευσαν επίσης, ο Διευθυντής του γαλλικού ινστιτούτου, κ. Tossati Eric, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Perronnet Jean-Claude, η Υπεύθυνη Εξετάσεων DELF της Κύπρου, κα Ανθή Αθανασίου και η Υπεύθυνη για Σπουδές στη Γαλλία, κα Helene Francoise.

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά των μαθητών μας, για την τελετή βράβευσης και ιδιαίτερα που τα διπλώματα τους απονεμήθηκαν από την Πρέσβειρα της Γαλλίας. Η κα Salina Grenet Catalano, μίλησε στα παιδιά για τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Γαλλία και τη φοιτητική ζωή εκεί, ενθαρρύνοντας έτσι τα παιδιά, να έχουν ανοικτούς τους ορίζοντές τους, για σπουδές σε γαλλικά πανεπιστήμια.

Οι μαθητές μας για ακόμη μια χρονιά είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία στις εξετάσεις DELF. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες τους, όπως επίσης, στους καθηγητές του Τμήματος Γαλλικών της Σχολής Φόρουμ, για την προετοιμασία των παιδιών για τις γαλλικές εξετάσεις και για τους διάφορους γαλλικούς διαγωνισμούς.

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search