5Η ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ

5η Παγκύπρια θέση για την μαθήτρια μας Ελεάνα Μαρία Ολύμπιος

 

Μερίδα μαθητών μας συμμετείχε στον Παγκύπριο «Δρόμο Υγείας 2020 » που συνδιοργάνωσε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και την Ιδιωτική εταιρεία Rudisson Blu στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα.

Οι συμμετέχοντες εκκίνησαν από την πλατεία Ευρώπης έφτασαν μέχρι το κάστρο και επέστρεψαν πάλι στην πλατεία Ευρώπης.  Η συγκεκριμένη διοργάνωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών προς έναν υγιή τρόπο ζωής μέσω της φυσικής δραστηριότητας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στην Ελεάνα Μαρία Ολύμπιος, του Β’5, που για ακόμα μια φορά τερμάτισε στις πρώτες θέσεις. Στον συγκεκριμένο αγώνα η Ελεάνα Μαρία κατέκτησε την 5η θέση Παγκύπρια στην κατηγορία Γυμνάσιο Θηλέων στα 1500μ στίβος. Επίσης, η Ελεάνα Μαρία ξεπέρασε το προσωπικό της ρεκόρ, από 5,58’ σε 5,10’.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές της Φυσικής Αγωγής και τους καθηγητές της Σχολής που συνόδεψαν και εμψύχωσαν τους μαθητές μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search