Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Ο Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κωνσταντίνου, επισκέφτηκε την Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ την περασμένη Δευτέρα. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και σημερινός team manager της ομάδας ανδρών Εθνικής Κύπρου, μίλησε στους μαθητές του Αθλητικού Τμήματος της Σχολής, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τις δικές του εμπειρίες στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παίχτες του νησιού, παίζοντας σε μεγάλες ομάδες της Κύπρου και της Ελλάδας. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Παναθηναϊκού, της Ομόνοιας, της ΑΕΛ, της Ανόρθωσης, κ.α, ενώ συμμετείχε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Champions League σημειώνοντας μάλιστα 11 γκολ .

Τις σημαντικές του γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισε στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, μοιράστηκε μαζί με τους μαθητές του Αθλητικού Τμήματος της Σχολής. Τόνισε δε, την αξία του αθλητισμού στη ζωή του ατόμου αλλά και την υπέρτατη αφοσίωση στο αθλητικό ιδεώδες. Η υπομονή, οι αξίες, η πίστη στο στόχο και η ευγενής άμιλλα είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας, όπως εξήγησε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κωνσταντίνου για το χρόνο και τις σημαντικές συμβουλές που αφιέρωσε στα παιδιά.

Χορός 1ης Απριλίου

Τραγούδι 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου

Προβολή του βίντεο από την εκπομπή "Ηρθε και Έδεσε"

Πασχαλινό Βίντεο

Αφιέρωμα στις επετείους για τις 25 Μαρτίου και 1η Απριλίου

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search