20ΧΡΟΝΑ ΣΧΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥΜ

20 χρόνια Φόρουμ, 20 χρόνια προσφοράς στα παιδιά

«Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς για να κυνηγήσει τα όνειρά του; Θα τολμούσες να πας ως την άλλη άκρη της Γης; Φοβούνται οι άνθρωποι και δειλιάζουν, προτιμούν την ασφάλεια όσων έμαθαν να επαναλαμβάνουν! Μα η ζωή ξεκινά τη στιγμή που θα σταθείς όρθιος και θα πεις εγώ αυτόν τον κόσμο θα τον αλλάξω! Θα τον αναποδογυρίσω … Παίρνεις το ρίσκο, αφήνεις την ασφάλεια! Γεμίζουν οι αποσκευές όνειρα και στόχους! Αρχίζουν να φωτίζουν οι ιδέες μες τη ψυχή και τα μεγαλεπήβολα σχέδια να φαίνονται εφικτά!»

Φέτος η Σχολή μας συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής! 20 χρόνια προσφοράς στα παιδιά! 20 χρόνια που διατηρούμε την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό, που γέννησε το όραμά μας, ως κίνητρο σε κάθε μας βήμα.

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου η νύχτα μας γέμισε με φως! Μαζευτήκαμε στη Σχολή μας και υποδεχτήκαμε γεμάτοι συναισθήματα συγκίνησης νοσταλγίας και αγάπης, ανθρώπους που πέρασαν από το Φόρουμ, ανθρώπους που σηματοδότησαν την πορεία μας, πολύτιμους συνεργάτες, παλιούς  και νέους συναδέλφους, αποφοίτους και μαθητές μας, αγαπημένους γονείς! Όλους εκείνους που αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια του Φόρουμ.

Τα παιδιά της Σχολής μας, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, ετοίμασαν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που σαν μια χρονομηχανή, μας ταξίδεψε στην πρώτη ιδέα που γέννησε την ίδρυση της Σχολής μας και μας πήραν από το χέρι ταξιδεύοντάς μας μέχρι το σήμερα, έχοντας ως πρότυπο και εμπνευστή τον ιδρυτή της Σχολής, τον αείμνηστο Κώστα Τζιαπούρα.

Η διευθύντρια της Σχολής μας Αντιγόνη Τζιαπούρα και οι Γενικοί Διευθυντές Γιώργος Τζιαπούρας και Χρίστος Τζιαπούρας μέσα από τις ομιλίες τους αναβίωσαν την πορεία της Ιδιωτικής Σχολής Φόρουμ, επισημαίνοντας όλες εκείνες τις στιγμές που καθόρισαν τη διαδρομή της.

Ήταν μια πραγματική γιορτή! Όπως αρμόζει σε ένα σχολείο που μεταλαμπαδεύει ένα όραμα από γενιά σε γενιά!

Στο δεύτερο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος η νύχτα μας γέμισε με χορό και φως, καθώς τα ταλαντούχα παιδιά του Τμήματος Χορού της Σχολής μας, παρουσίασαν μέρος της παράστασης «Φως μου». Στη σκηνή, επίσης, ανέβηκε η μαθητική μπάντα της Σχολής μας «Πτέρυγα 2» που έδωσαν τη δική τους ροκ νότα στη βραδιά. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν οι απόφοιτοί μας μαθητές Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ανδρέας Καραμμαλάκης τραγούδησαν και πάλι για το σχολείο τους, όπως έκαναν όταν ήταν μαθητές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με φαγητό και πολλές δραστηριότητες που ετοίμασε ο Σύνδεσμος Γονέων της Σχολής μας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν ο κ. Νίκος Ευαγγέλου, Καθηγητής Μουσικής, η κ. Μαρία Χριστοδουλίδου, Καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας, Β.Δ., ο κ. Μάριος Κατσουρός, Καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας, Β.Δ.Α’,  η κ. Παντελίτσα Ιωάννου, Καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας, η κ. Λίλια Παππά, Καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας, η κ. Ειρήνη Ανδρέου, Καθηγήτρια Θεατρολογίας, η κ. Μαρία Καμπέρη Συντονίστρια του Τμήματος Χορού και η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Χορού.

#20χρόνιαφόρουμ 

Βίντεο με θέμα: Money Global Week

Best Exhibition Stand Award 2023

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search