ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ 2021

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο ταλαντούχος σκακιστής, μαθητής της Γ’3, Χρυσόστομος Ρουσής κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκύπριο Ανοικτό Ατοµικό Πρωτάθληµα 2021 που διοργάνωσε η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία μεταξύ 11-20 Ιουνίου στην Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ.

 

Αντιμετωπίζοντας ισχυρούς σκακιστές ανεξαρτήτως ηλικίας, ο 15χρονος Χρυσόστομος εξασφάλισε πανάξια την πρώτη θέση τερματίζοντας αήττητος με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες (5 νίκες και 2 ισοπαλίες), απόδοση που του επέφερε μεγάλο βαθμολογικό κέρδος στη διεθνή αξιολόγηση (ELO). Ενδεικτικό του μεγέθους της επιτυχίας του Χρυσόστομου, είναι το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα συμμετείχαν φέτος, μεταξύ άλλων ισχυρών σκακιστών, και τρεις παγκύπριοι πρωταθλητές ανδρών, δύο υποψήφιοι FIDE Master και μια FIDE Master γυναικών.

 

Παράλληλα με την πρώτη θέση που κατέλαβε στο Παγκύπριο Ανοικτό Ατοµικό Πρωτάθληµα, ο Χρυσόστομος ανακηρύχθηκε και Πρωταθλητής Κύπρου 2021 κάτω των 20 ετών, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στο Παγκύπριο Κλειστό Ατοµικό Πρωτάθληµα 2021, στο οποίο αναμετρώνται οι 12 καλύτεροι σκακιστές τής χώρας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Κύπρου, αλλά και για την εξασφάλιση θέσης στην Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Παγκύπριο Ανοικτό Ατοµικό Πρωτάθληµα 2021

Τραγούδι 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου

Προβολή του βίντεο από την εκπομπή "Ηρθε και Έδεσε"

Πασχαλινό Βίντεο

Αφιέρωμα στις επετείους για τις 25 Μαρτίου και 1η Απριλίου

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search