ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Ευρωβουλευτές για μια μέρα

Στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο κάθισαν στις αρχές του Δεκέμβρη μαθητές της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ ως junior – ambassadors συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΕUROSCOLA. Οι μαθητές βρεθήκαν στην κάρδια της Ευρώπης κερδίζοντας τη μοναδική εμπειρία να γίνουν για μια μέρα ευρωβουλευτές.

Οι μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Σχολείο Πρεσβευτής της Ευρώπης » για το σχολικό έτος 2018-2019, έναν τίτλο που κέρδισε η Σχολή ως Σχολείο –Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι μαθητές εμπλούτισαν τις γνώσεις τους γύρω από τον ευρωπαϊκό κοινοβουλευτισμό, τις αξίες της πολιτικής δημοκρατίας στην Ευρώπη, καθώς και τον ρόλο και τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο εκπροσωπεί τους Ευρωπαίους πολίτες.

Οι μαθητές της  Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ, οι όποιοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτικό Φίλιο Φάνη ως senior –ambassador εξασφάλισαν ξεχωριστές εμπειρίες ζωής, κερδίζοντας καινούργιες φιλίες, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες και μαθαίνοντας πώς λαμβάνονται κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search