MUSINGS OF A GRIEVING MOM

«Musings of a grieving mom»

Η Μαίρη,

η μητέρα τη Λίλης μας, πάντα βρίσκει τη δύναμη να προχωρά, να ανοίγει νέους δρόμους και να συνεχίζει τον αγώνα της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της σπάνιας ασθένειας HLH.

Η ίδια μέσα από την παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της στη Σχολή μας, εις μνήμη της κόρης της Λίλης, καλεί την κοινωνία σε ευαισθητοποίηση για τις σπάνιες ασθένειες. Η Μαίρη, είναι πρότυπο δύναμης και αποφασιστικότητας και μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της, προβάλλει τις ευαισθησίες της και την όμορφη σχέση που είχε με την κόρη της Λίλη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», κα Στέλλα Κυθρεώτη Σάββα, μίλησε για τον αγώνα που δίνουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους. Επίσης, τόνισε, πως εμείς πρέπει να στεκόμαστε πάντα δίπλα τους, γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του.

Η Μαίρη μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου της, μας χάρισε μια συγκινητική βραδιά, στην οποία η «παρουσία» της Λίλης ήταν έντονη, στις καρδιές όλων μας. Υπόσχεση της Μαίρης, είναι να συνεχίσει τον αγώνα ενημέρωσης της ασθένειας HLH.

Λίλη μας

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search