ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΚΤΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Οκτώ οικογένειες υιοθετήθηκαν φέτος τα Χριστούγεννα από τη Σχολή ΦΟΡΟΥΜ!

Στο πλαίσιο του θεσμού υιοθεσίας οικογενειών από το Σώμα Εθελοντών Κύπρου, οι μαθητές μας ετοίμασαν πακέτα αγάπης με τρόφιμα, παιχνίδια αλλά και κουπόνια για ψώνισμα, με σκοπό την ενίσχυση άπορων οικογενειών για τα Χριστούγεννα. Τα πακέτα αυτά παραδόθηκαν την περασμένη Τρίτη, στο Σώμα Εθελοντών Λευκωσίας με την ελπίδα να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Με μεγάλο ενθουσιασμό οι μικροί εθελοντές της Σχολής μας, από τις αρχές του Νοέμβρη, συνέβαλαν τόσο στη συλλογή τροφίμων όσο και στην προετοιμασία και παράδοση των πακέτων. Επίσης, σε κάθε οικογένεια δόθηκε από μία δωροεπιταγή αξίας €100 η κάθε μία, η οποία εξαργυρώνεται με ψώνια από υπεραγορά.

Εκτός, από τις οικογένειες που η Σχολή υιοθέτησε από το Σώμα Εθελοντών Κύπρου, οι μαθητές μας έχουν βοηθήσει κι άλλες άπορες οικογένειες, όπως επίσης και οικογένειες που μένουν στο Καταφύγιο Προσφύγων στην Κοφίνου.

Σκοπός της εκστρατείας μας είναι να συμβάλουμε ώστε, να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που χρειάζονται για να  νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search