ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαγωνισμοί Πληροφορικής

Πολλά συγχαρητήρια στη Μαρίζα Πασπαλλή της Β’ Γυμνασίου που για ακόμη μια χρονιά διαπρέπει σε διαγωνισμούς της Πληροφορικής!

Η Μαρίζα ήρθε 1η παγκύπρια, ανάμεσα σε μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου, στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής Γυμνασίων και θα συμμετάσχει στην εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Γυμνασίων (EJOI), καθώς και στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής Γυμνασίων (JBOI).

Επιπρόσθετα, έχει επιλεγεί μέσω των διαγωνισμών της Παγκύπριας Ολυμπιάδας Πληροφορικής, ανάμεσα σε μαθητές όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου, για να  συμμετάσχει  στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής (ΙΟΙ), καθώς και στην Βαλκανιάδα Πληροφορικής (BOI). Η συμμετοχή της σε αυτούς τους διαγωνισμούς είναι πολύ σπουδαία, γιατί η ομάδα συνήθως απαρτίζεται από μαθητές λυκείου.

Φέτος επίσης, η Μαρίζα έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Κοριτσιών (EGOI), στην οποία η Κύπρος θα λάβει μέρος για πρώτη φορά.

Συμμετοχική Δημοκρατία

Global Money Week

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search