ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ-OPEN DAY

Open Day – Συνάντηση Γνωριμίας

Μια εκπληκτική βραδιά!

Forum Open Day

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την παρουσία τους στη χθεσινή συνάντηση γνωριμίας της Σχολής Φόρουμ. Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους το Φόρουμ, μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για την οικογένεια που στοχεύει στην αποτελεσματική ακαδημαϊκή και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Ομιλητές της βραδιάς ήταν η Διευθύντρια της Σχολής κα Αντιγόνη Τζιαπούρα, ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής Δρ. Σωκράτης Κτίστης, ο ψυχολόγος της Σχολής κ. Αδάμος Παπαντωνίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Eurostudies κ. Πάμπος Παπαγιάννης.

Στη συνάντηση πληροφόρησης, παρουσιάστηκαν επίσης, το Αθλητικό Τμήμα του Φόρουμ, από τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Δημήτρη Δημητρίου και το Τμήμα Χορού από τη συντονίστρια του τμήματος κα Μαρία Καμπέρη.

Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της βραδιάς, ήταν οι προγραμματισμένες δραστηριότητες για τους υποψήφιους μαθητές μας, που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της Σχολής. Τα παιδιά διασκέδασαν σε δραστηριότητες, όπως yoga, επίλυση γρίφων, πειράματα και Rouk Zouk.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.

Σχολή Φόρουμ,

Μια επιλογή για ευτυχισμένα και επιτυχημένα παιδιά.

Forum Open Day

Junior Achievement

Τραγούδι 1ης Οκτωβρίου

ParkingTek Video Promotion

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search