ΔΙΑΛΕΞΗ

 Έχω την ευθύνη της επιτυχίας μου

Διάλεξη με θέμα: «Ανάληψη προσωπικής ευθύνης για την επίτευξη των στόχων» πραγματοποιήθηκε τις προάλλες στην Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ.

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε από τον Ψυχολόγο της Σχολής, κ. Αδάμο Παπαντωνίου και παρακολούθησαν οι μαθητές της Β’ Λυκείου στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να κυνηγήσουν τους στόχους τους, να μάθουν για τεχνικές οργάνωσης μελέτης και να συνειδητοποιήσουν ότι η επίτευξη στόχων βρίσκεται στα δικά τους χέρια.

Η ανάληψη προσωπικής ευθύνης είναι μια από τις βασικότερες αρχές αυτό-ανάπτυξης. Το άτομο αναλαμβάνει την ευθύνη για τον τρόπο που σκέφτεται, αντιμετωπίζει και αντιδρά στα γεγονότα της ζωής του. Είναι σημαντική καθώς μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερες επιλογές αλλά και τον έλεγχο της κατάστασης όταν συμβεί κάτι απροσδόκητο. Με την ανάληψη προσωπικής ευθύνης αυξάνεται η αίσθηση της προσωπικής δύναμης και του ότι μπορεί κάποιος να επηρεάσει ή να αλλάξει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μπορεί, τέλος να επιτρέψει στο άτομο να εστιάσει σε αυτά που πραγματικά μετρούν για να οδηγηθεί στην επιτυχία.

Προβολή του βίντεο από την εκπομπή "Ηρθε και Έδεσε"

Πασχαλινό Βίντεο

Αφιέρωμα στις επετείους για τις 25 Μαρτίου και 1η Απριλίου

Τραγούδι 1ης Οκτωβρίου

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search