ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ

Πρώτο βραβείο για το καλύτερο διαφημιστικό βίντεο στην ομάδα του junior achievement με την επιχειρηματική τους ιδέα ParkingTek.

Εξαιρετικά σχόλια και κριτικές απέσπασε η επιχειρηματική αυτή ιδέα των μαθητών της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους οδηγούς να βρουν χώρο στάθμευσης κοντά στον προορισμό τους. Όσο πλησιάζουν στην περιοχή που θέλουν να επισκεφθούν, η εφαρμογή εμφανίζει τα σημεία στάθμευσης που είναι κοντά. Αξιοσημείωτο είναι ότι η εφαρμογή ισχύει τόσο για Κύπρο όσο και για την Ελλάδα.

Η τελετή βράβευσης του Ετήσιου Διαγωνισμού για την «Επιχείρηση της Χρονιάς 2022» που διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από τον οργανισμό Junior Achievement Κύπρου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση οι δέκα φιναλίστ μαθητικές εταιρείες από τις 50 που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση», παρουσίασαν δημόσια σε μια εξειδικευμένη κριτική επιτροπή τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες.

Την τελετή χαιρέτησε ο αξιότιμος Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Οι μαθητικές εταιρείες δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση» που εφαρμόζεται στα Δημόσια και Ιδιωτικά Λύκεια της Κύπρου. Το πρόγραμμα αυτό δίνει την ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες να ανακαλύψουν στην πράξη πώς λειτουργεί μια επιχείρηση, να κατανοήσουν πώς αναπτύσσεται και υλοποιείται μια επιχειρηματική ιδέα, από το στάδιο της αρχικής σύλληψης μέχρι τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης. Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους νέους και τις νέες με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την αγορά εργασίας, για την ανάπτυξη της δικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας και γενικότερα για την επιτυχή τους σταδιοδρομία τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και στους διδάσκοντες καθηγητές, Στυλιανή Ιωάννου και Μιχάλη Κωνσταντίνου για την ενθάρρυνση και καθοδήγηση τους.

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι :

  • Μυρτώ Ψακίδη
  • Νικόλας Λουκά
  • Μαριλένα Κουρτελλά
  • Ανδρέας Βρόντης
  • Δημήτρης ευγενίου
  • Έλενα Λύμπουρα
  • Ναταλία Κυριάκου
  • Σωτήρης Κυριάκου
  • Μαρία Ανδρέου

 

Πρώτο Βραβείο για το καλύτερο διαφημιστικό βίντεο

Junior Achievement

Πασχαλινό Βίντεο

Τραγούδι 1ης Οκτωβρίου

ParkingTek Video Promotion

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search