ΈΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ

ΗΜΕΡΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Σε μια ξεχωριστή τελετή η Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ, τίμησε και βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν κατά τη σχολική χρονιά που πέρασε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 29ης Ιουνίου στο προαύλιο της Σχολής.

Η Διεύθυνση και ο Καθηγητικός Σύλλογος τίμησε τους μαθητές που αρίστευσαν και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους και βραβεύτηκαν κατά τη φετινή χρονιά σε πολύ σημαντικούς Παγκύπριους και Πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Η Σχολή συγχαίρει τους μαθητές για την αξιόλογη πορεία τους μέχρι σήμερα και εύχεται σε όλους ένα απολαυστικό καλοκαίρι με την προσμονή για ασφαλή επιστροφή τον Σεπτέμβριο.

Ένας κύκλος έκλεισε, μια ζωή αρχίζει…

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των τελειόφοιτων μαθητών της Σχολής μας. Μια ακόμη ιδιαίτερη χρονιά έφτασε στο τέλος της και οι μαθητές μας αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις κατάφεραν, ο καθένας ξεχωριστά να πετύχει στόχους και να θέσει γερές βάσεις για τα επόμενα του βήματα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη λογοδοσία της Διευθύντριας της Σχολής, κ. Αντιγόνης Τζιαπούρα η οποία μεταξύ άλλων τόνισε το αίσθημα περηφάνιας που νιώθει για αυτά τα παιδιά που έφτασαν στο τέλος της σχολικής τους ζωής και ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους για άλλους ορίζοντες.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων, κ. Λεόντιο Ιεροδιακόνου ο οποίος μετά από έξι χρόνια γόνιμης συνεργασίας με το σχολείο, αποχωρεί κρατώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στη συνέχεια η Βοηθός Διευθύντρια Α’ κ. Ελεονώρα Μεταξά προσφώνησε τους τελειόφοιτους μαθητές και ο πρωτεύσαντας μαθητής του τμήματος Στ1 Αλκίνοος Ζαχαρία στην ομιλία απευθυνόμενος στους συμμαθητές του, ανέφερε ότι το ταξίδι προς την Ιθάκη συνεχίζεται με ακόμη περισσότερες προκλήσεις.

Μετά την απονομή αριστείων και χρηματικών βραβείων ακολούθησε το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης με τίτλο «Η πραγματική μας πατρίδα είναι η παιδική μας ηλικία» υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του καθηγητή μουσικής κ. Νίκου Ευαγγέλου και της καθηγήτριας ελληνικής φιλολογίας κ. Παντελίτσα Ιωάννου.

Η Διεύθυνση της Σχολής και ο Καθηγητικός Σύλλογος εύχονται καλή σταδιοδρομία στα παιδιά και πάντα να οδεύουν σε φωτεινούς δρόμους που θα τους οδηγήσουν στην ευτυχία και επιτυχία!

Τελετή Βράβευσης και Αποφοίτησης

ERASMUS+ PORTUGAL

Τραγούδι 1ης Οκτωβρίου

ParkingTek Video Promotion

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search