ΑΝΕΡΑΔΩΝ ΟΝΕΙΡΕΜΑΤΑ

Ανεράδων Ονειρέματα

Δεκέμβριος 2021

Τι χρειάζεται για να ανέβει μια παράσταση;

Αγάπη, αφοσίωση, ιδέες, όρεξη δημιουργική διάθεση, πείσμα, υπομονή, φαντασία, φως, ήχους και να είναι η καρδιά σου ανοιχτή κι έτοιμη να γεμίσει με εκείνα τα άυλα δώρα που μόνο όσα γεμίζουν την ψυχή μπορούν να σου προσφέρουν!

Όταν όλα τα πιο πάνω μετατρέπονται σε δρόμους υφαντών τα νήματα των οποίων είναι στα χέρια των παιδιών, γίνονται θαύματα!

Οι Ανεράδες μας ξεπήδησαν από το παραμύθι για να αφηγηθούν την ιστορία τους. Τα φώτα άναψαν! Τα παιδιά γέμισαν με το ταλέντο τους, την ενέργεια και το πείσμα τους τη σκηνή και το μήνυμα της αγάπης έφτασε στην πλατεία του θεάτρου και στις ψυχές των ανθρώπων την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας.

Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα (όπως συνήθως τελειώνουν τα παραμύθια!) σε έναν κόσμο που πάντα θα γίνεται καλύτερος, όταν αφήνει τα παιδιά να μας εκπλήσσουν, όταν τα παιδιά βλέπουν τον προορισμό που τους δείχνουμε και γίνονται καράβι για να τον ανακαλύψουν!

“Η αγάπη δυναμώνει τζιαι ορθώνεται, στην κατζία τζιαι στο μίσος ανυψώνεται… Το σκοτάδι αν τρομάζει διαλύεται τζιαι το φως μας κατακλύζει, σαν το πέπλο θα το δείτε που ανοίεται…”

Ανεράδων Ονειρέματα | Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ

Βίντεο Παράστασης "Ανεράδων Ονειρέματα"

Πασχαλινό Βίντεο

Αφιέρωμα στις επετείους για τις 25 Μαρτίου και 1η Απριλίου

Τραγούδι 1ης Οκτωβρίου

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search