ΟΜΙΛΟΙ

Εναλλακτικές Δραστηριότητες

Η διοργάνωση των ομίλων φέτος, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν σε εκδρομές και δραστηριότητες βάσει των ενδιαφερόντων τους και να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους.

Οι μαθητές που επέλεξαν τον Φωτογραφικό όμιλο περιπλανήθηκαν και φωτογράφισαν τις ομορφιές των Λευκάρων, ενώ άλλες ομάδες παιδιών έλαβαν μέρος σε χορευτικά εργαστήρια στη Στέγη Χορού ή έφτιαξαν το δικό τους μελισσοκέρι στο χωριό Βάβλα. Μαθητές μας επίσης, περπάτησαν στο μονοπάτι Βίκλες στον Λυθροδόντα, θαυμάζοντας πανοραμικές εικόνες του χωριού και του δάσους του Μαχαιρά.

Ο όμιλος Εναλλακτικής Άθλησης έδωσε τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να αθληθούν στην παραλία, παίζοντας διάφορα παιχνίδια στην άμμο και σε άλλα παιδιά να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν αθλήματα, όπως αυτό της αναρρίχησης, της σκοποβολής, της τοξοβολίας και της κατάδυσης. Επίσης, ομάδες παιδιών διασκέδασαν παίζοντας paintball, bowling ή συμμετέχοντας σε μικρό τουρνουά padel.

Όσα παιδιά επέλεξαν να συμμετέχουν στον όμιλο Πολιτισμού και Ιστορίας, ταξίδεψαν για μια μέρα στην Αθήνα, για να ξεναγηθούν στο μουσείο της Ακρόπολης, στον Παρθενώνα και να περιπλανηθούν στις ομορφιές του κέντρου της Αθήνας.

#φόρουμόμιλοι #εναλλακτικέςδραστηριότητες #δημιουργικήαπασχόληση

Όμιλοι 2024

Συμμετοχική Δημοκρατία

Contact Us

Drop us a quick message and we will get back to you.

Start typing and press Enter to search